perjantai 15. maaliskuuta 2013

Mikä bloggareissa kiinnostaa ja muuta mukavaa

Itse tykkään ihan hirveästi lukea postauksia siitä, millä hakusanoilla blogeihin on oikein päädytty. Olen varsinainen kyttääjä liikenteen suhteen ja kaikenlaiset tilastot lämmittävät mieltäni :) Yleensä näissä jutuissa julkaistaan ne kaikista hauskimmat ja oudoimmat hakusanat, joilla blogi on noussut esiin. Ajattelin tehdä nyt omasta blogistani sellaisen postauksen, sillä olen jo pitkään viihdyttänyt itseäni lukemalla näitä avainsanoja. Itse käytän blogin liikenteen seuraamiseen Google Analyticsia, sillä Bloggerin oma tilastointi ei ole tarpeeksi spesifiä makuuni.

Koska käsittelen blogissani paljon muiden suosittujen blogien juttuja, saan osakseni näistä blogeista kiinnostuneita vierailijoita. He ilmeisesti etsivät tietoa bloggarista enemmänkin ja yrittävät selvittää sellaisia juttuja, mitä blogissa ei ole ehkä kerrottu. Varmasti joillekin olen tarjonnut kaivattua informaatiota. En tiedä pitäisikö ihmisten uteliaisuuten näin hakujen perusteella katsottuna suhtautua huvittuneesti, ymmärtäväisesti, vai jopa hieman pelonsekaisesti. Parasta ehkä yhdistää näitä kaikkia.

Tämä blogini on ollut pystyssä vasta pari kuukautta, joten joskus myöhemmin avainsanat voivat olla kovinkin erilaisia. Esittelen tässä nyt muutamia mielenkiintoisimpia avainsanoja enkä välttämättä juuri suosituimpia. Here we go:

Xenia matkustaa koko ajan, Kenen kanssa Xenia oli Egyptissä, Xenia's Day juorut
Tätä listaa voisi jatkaa melko pitkään etenkin noiden matkusteluun liittyvien hakusanavariaatioiden osalta mutta ihmiset ovat selkeästi panneet merkille bloggarin reissut. Kirjoittelinhan minäkin kyllä taannoin bloggareiden matkustuksesta.

Cava Perfect Shape, Cava Perfect Shape keskustelu, Cava lopetti bloginsa, Cava blogi ylimielinen
Sanomattakin on selvää, että Perfect Shapen lopetus on ollut monelle kova paikka. Mitäköhän tällä ylimielisyyteen liittyvällä haulla on haettu? Vastausta kyllä tai ei?

Mungolife tatuoinnit, Mungolife laskut, Mungo Anna laskut, Mungolife blogimainonta, Mungolife keskustelut mainostus, Mungolife kommenttien julkaisu, Mungolife pikavippi
Raha-asoihin liittyvä mielenkiinto on aika kovassa kurssissa Mungolifen kohdalla. Laskuilla ja pikavipeillä yritetään siis etsiä tietoa taannoin levinneistä juoruista, jonka mukaan bloggarin saamat maksukehoitukset ja pikavippitiedot olisivat levinneet nettiin. No, mainitsin ainakin pikavipit blogin kanssa samassa postauksessa. Tatuoinneistakin mainitsin kyllä jotain.

Stritcly Style ammatti, Strictly Style vauvan kuva
Tässä on kanssa pari hyvää esimerkkiä lukijoiden uteliaisuudesta. Kerroin kyllä missä vauvan kuva on nähty. 

L.A. Madde bloggarin ammatti
En valitettavasti tiedä tätä.

mona's daily style vauva.fi
Tässä tulee hyvin suoraan ilmi keskustelujen etsiminen, tuskin siellä artikkelia on ollut.

Oprin blogihiljaisuus, Oprin blogitauko
Lukijat ovat selvästi huolissaan ja mainitsinhan minä hänet taukopostauksessa.

Outoja blogeja
Tämä ei ole kovin imartelevaa, varsinkin kun hakusanalla on tultu blogiin pidemmäksikin aikaa viihtymään!

Hyvin kirjoitettu muotiblogi
Tämä on tullut ihan oikeaan osoitteeseen :)

Aikuisviihde nimigeneraattori
Nimigeneraattori löytyy mutta huvittavaa, että joku on kaipaillut tuollaisia nimiä!

Suurimmasta osasta blogeihin liittyvistä hauista tulee mieleen, että niillä on etsitty esimerkiksi tiettyjen lehtien hyvinkin aktiivisia keskustelupalstoja, joissa puidaan kaikkea maan ja taivaan väliltä liittyen näihin bloggareihin. Itsekin kokeilin hakusanoja ja kyllähän sieltä oman blogini lisäksi aina jotain keskusteluntynkää aiheeseen liittyen löytyi. Onneksi moni on selkeästi löytänyt blogista jotakin mielenkiintoista, sillä he ovat jääneet pidemmäksi aikaa, vaikka tarjoamani sisältö ei olisi ihan vastannut hakusanaa.

Olisi mukava kuulla muiden ikimuistoisimpia hakusanoja! Hauskaa perjantaita!2 kommenttia:

  1. Tämä aihealue ei selkeästi ole herättänyt suurta keskustelua, vai johtuuko siitä, että vanhempia viestejä ei enää lueta, tai niitä ei haluta kommentoida. No oli miten oli, niin minä toisena tilastoja rakastavana ihmisenä tykkään kaikista tällaisista, joten olisi ollut kiva nähdä näitä enemmänkin muiltakin :) Oma blogini on vielä niin tuore, että sinne ei ole päädytty millään hakusanoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhempia viestejä tosiaan harvemmin kommentoidaan, mikä on sinällään sääli ainakin minun postauksen kohdalla. Samanlailla minä vaikka vuoden vanhoihin postauksiin tulleet kommentit näen ja nämä aiheet eivät ole niin aikaan sidottuja. Tästä voisikin tehdä uusintajutun kohta, sillä uusia hakusanoja on tullut jonkin verran.

      Poista