torstai 5. kesäkuuta 2014

Mainosvinkki: 4 ehdotusta ja vinkkejä yhteistyötahojen löytämiseksi

En olekaan yli puoleen vuoteen ilahduttanut teitä mainosvinkki-postauksella! Tässä niitä vinkkejä nyt taas olisi. Homman nimihän on siis se, että olen listannut tähän muutamia verkkokauppoja, jotka muistavat bloggareita alennuksilla tai ovat muuten kiinnostuneita yhteistöistä blogien kanssa. Sinun blogisi ei tarvitse olla supersuosittu, jotta voit harjoittaa yhteistyötä kauppojen kanssa, jos siihen vain on mielenkiintoa.


beConfident: hymyilyttävää yhteistyötä
Hampaidenvalkaisu kotioloissa on yksi ikuisuustuotteista, joita myydään netissä. Ja paljon myydäänkin. beconfiDent haluaa kuulla bloggaajista, jotka ovat kiinnostuneita valkoisista legoista. Kynnys lähettää sähköpostia ja kertoa omasta mielenkiinnosta on tehty mahdollisimman pieneksi, sillä mitään kummempia ehtoja blogin koosta tms. ei ladella. Katso lisää tästä.

Nabby: itkettävää yhteistyötä
Nabby ei suinkaan siis tarjoa jotenkin huonolaatuista yhteistyötä, vaan itkut ovat peräisin Nabbyn hienosta itkuhälyttimestä. Siellä ollaan kiinnostuneita niistä bloggareista, jotka ajattelavat lukijoidensa olevan kiinnostuneita tuotteesta. Eli jos teillä ja lukijoillasi itkeskellään, kurkkaa tänne.

Woodpark: lahjakasta yhteistyötä 
Woodparkissa myydään lahja-, koriste- ja muita sisustusesineitä vähän joka lähtöön. Löytyypä sieltä kalusteet nukkekotiinkin. Bloggareille olisi luvassa -15% alennus ja mahdollisesti muunkilaista yhteistyötä. Bloginsa saa vielä listalle verkkokauppan sivuille. Aloita lähestyminen täältä.

Johtoi: sähköistä yhteistyötä
Johtoi on hieman erikoisempi kauppa: sieltä saa mm. iloisen värisiä jatkojohtoja. Kuulostaa tylsältä mutta kuvittelepa elämää ilman jatkojohtoja! Tämä yhteistyö saattaisi monissa blogeissa tulla lukijoille ihan puskista mutta välillä voi revitellä ja yllättää. Bloggaamalla saat -10% alennuksen tai voit ehdottaa myös toisenlaista yhteistyökuviota täällä.

Nämä kaupat pääsivät tällä kertaa mainosvinkki-listaukseen. Arvaatko, millä tavalla ne siihen pääsivät? Itsehän en siis mitään yhteistyötä näiden kanssa tee, joten siitä ei ole kyse. Löysin kaupat yksinkertaisesti googlaamalla "Oletko bloggaaja?". Tuota fraasia moni verkkokauppa käyttää yhteistyösivuillaan. Voit siis etsiä potentiaalisia yhteistyötahoja mm. tällä tavalla.

Ja vaikka kauppa ei mitenkään ilmaisisi sivuillaan mielenkiintoaan bloggareita kohtaan, useimmat ovat kuitenkin valmiita hedelmälliseen yhteistyöhön. Lähesty siis kauppoja rohkeasti, jos tälläinen peli kiinnostaa! Ennen toiveikasta mailailua kannattaa miettiä, miten ko. verkkokauppa hyötyisi yhteistyöstä blogisi kanssa. Kannattaa kertoa mietintösi tulos myös verkkokaupalle. Oman blogin esittely on myös tarpeen ja useasti myös kävijämääristä ja lukijoiden laadusta halutaan kuulla jotain. Ihan pelkällä "Minulla on blogi. Haluan teiltä tuon tuotteen ja alennusta tuosta toisesta. Kerron tästä blogissani." -tyylinen lähestymistapa ei varmasti saa vastakaikua. Yhteistyössähän on kyse siitä, että molemmat tahot hyötyvät touhusta. Se ei ole vain sitä, että sinä saat tavaraa halvalla tai ilmaiseksi.

Jos vastausta tiedusteluusi ei kuulu, lähesty jonkin ajan kuluttua kauppaa uudestaan. Hiljaisuus ei välttämättä tarkoita sitä, että blogisi ei kelpaa kaveriksi, vaan viestisi on voinut "hukkua" kaiken muun kommunikaation sekaan.


P.S. Jos et lähde kokeilemaan onneasi yhteistyömarkkinoilla, voit viihdyttää itseäsi laskemalla, kuinka monta kertaa tässä postauksessa esiintyy sana yhteistyö!

9 kommenttia:

 1. Heh, pakko oli heti testata googlella "oletko bloggaaja" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy aika paljon muutakin mielenkiintoista. Ja roskaa ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hyvähyvä :D Tehtävä suoritettu kunniakkaasti.

   Poista
 3. Sisustusbloggaajia voi kiinnostaa yhteistyö designtarrat.fi:n kanssa. Tosin jonkinlaista lukijakuntaa edellytetään kuitenkin. Tämä osui omaan silmään, kun kävin himottelemassa maailmankarttatarraa seinälleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kanssa yksi yhteistöistä kiinnostunut taho.

   Poista
 4. Käytän tylysti tätä kommenttikenttää myös meidän promootiolle sen suhteen, että otetaan mielellään oman verkkokauppamme puitteissa kanssa yhteistyötiedusteluita vastaan. Joten jos aurinkovoiteiden, itseruskettavien ym aurinko- ja rusketustuotteiden osalta on kiinnostusta yhteistyöhön, niin meille saa myöskin nakata sähköpostia tulemaan! :)

  t. tanstore.fi / Eetu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii promota. Tämähän on vain hyödyllistä tietoa!

   Poista
 5. Meille voi myös laittaa viestiä :)

  VastaaPoista