sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Blogikuukausi: Kesäkuun kommellukset

Tänään näyttäisi olevan viimeinen päivä kesäkuuta. Sehän tarkoittaa sitä, että on aika tehdä jonkin sortin kuukausikatsaus! Tämä on monien suosikkipostaus, joten toivottavasti pidätte, kun jaksatte aina kuukauden kestää muita jorinoitani täällä blogissa!Kuukauden blogilomat
Tässä kuussa yhdessä jos toisessa blogissa on postattu harventuneeseen tahtiin. Kyse ei niinkään ole ollut siitä, että bloggarit olisivat olleet hirmu kiireisiä. Monilla bloggaaminen on tuntunut jonkinlaiselta pakkopullalta ja blogi ei ole innostanut entiseen tahtiin. En postaa, jos ei huvita -tunnelmissa ovat olleet ainakin: Are You Feeling Fashionable (josta jo mainitsinkin), Focus on Fashion (ymmärettävä tunnelma lomaillessa) ja viimeisimpänä Mungolifekin ilmoitteli, että tahti voi hyytyä, jos ei huvita.

Kuukauden pillit pussiin
Ja jälleen yksi suosikkiblogi otti ja lopetti: No Fashion Victims yllätti rakkaat lukijansa päättämällä bloginsa päivät. Vaikka itse en enää blogia aktiivisesti lueskellutkaan, minuakin harmitti. Mutta näin sitä pitää, jos homma ei enää luista! Ja jäihän se ovi vähän raolleen, jos sieltä jossain muodossa palailtaisiin....

Kuukauden tuotesijoittelut
Bloggarit ovat perinteisesti saaneet postauksia tms. vastaan erilaisia tuotteita omakseen tai lainaksi. Kukaan ei kohottele kulmiaan millekään lahjushuulipunalle tai kengille. Kameratkin alkavat olla arkipäiväisiä lainatavaroita. Mutta nyt bloggarit ovat saaneet hevosvoimiakin lainaan: tässä kuussa huristeltiin oikein skootterilla ja avoautollakin blogin puolesta (ja juu, ne molemmat olivat samassa ja juu, Mungolifessa). Muistan nähneeni aikaisemmin pyörillä kulkevia blogilahjoja/lainoja vain lastenrattaiden ja polkupyörien muodossa. Jännä nähdä, mitä tulee seuraavaksi. Olisiko vene!

Kuukauden vitsaus
No mikäköhän se olisi? Onko vaikea arvata? No alennusmyynnit tietenkin! Jos blogeissa ei ole väännetty kollaaseja nettiputiikkien parhaista alelöydöistä, niin sitten on esitelty omin pikku kätösin kaupan alelaarista käteen tarttuneita aarteita. Ja yhden kaupan alen alkamisesta ei sitten postata kerran, vaan uusi postaus pyöräytetään aina aleprosenttien tipahtaessa. Tässä koko kesä kuluu mukavasti...

Kuukauden tärkeä muotitapahtuma
Tiedetään, että bloggarit ja kamerat ovat erottamaton pari. Mutta jostain kumman syystä minua huvitti lukiessani Mariannan viehättävää blogia, missä kerrottiin Nikonin lennättäneen hänet Lontooseen uuden kameralaukun lanseeraustilaisuuteen. Jestas sentään, uusi kameralaukku! No oli sen suunnittelutkin joku tärkeä henkilö (kuka lie), joka muodista kiinnostuneiden ihmisten ilmeisesti tulisi tietää. Nyt odotellaan vain yksityiskohtaista postausta tilaisuudesta ja siitä kameralaukusta. Ehkä seuraavaksi joku laivataan maailman ääriin jonkun uuden ja mahdottoman tyylikkään iphonekuoren julkistamistilaisuuteen!

Tämmöistä tällä kertaa! Katsotaan sitten kuukauden päästä,  kuinka kesäisiin tunnelmiin blogeissa päästään heinäkuun aikana. Iloista lomaa sinullekin, jos sellaiselle pääset tai siellä jo olet! Toivotetaan vielä tasapuolisuuden vuoksi meille työmyyrillekin iloista heinäkuuta!

13 kommenttia:

 1. Venehän nähtiin jo blogiyhteistyön merkeissä Kemikaalicocktail-blogissa (ja muissa tähän samaan uuteen blogiyhteistyöyhteisökuvioon liittyneiden bloggaajien kirjoituksissa). :)

  Voi apua, kameralaukun lanseeraustilaisuus! :D En ois osannu ees kuvitella.

  VastaaPoista
 2. Niin se vene! Mutta ihan bloggarin omaan hurvitteluun ei ollut, jos nyt puhutaan samasta kapistuksesta.

  VastaaPoista
 3. Haha, mulle kelpaisi vene erityisen hyvin. Kiinnostaisikohan X Yachtsia blogiyhteistyö... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kysäistä :D Sinun blogiisi jos johonkin sopisi hyvin sponssivene!

   Poista
 4. Tulipa mieleen tällainen postausaihe: Kuinka yksityisiä asioita ja hetkiä bloggarit jakaa blogeissaan? Osa jakaa kuvia ihan synnytyssalistakin, postaa hääpäivänä juuri ennen h-hetkeä jne. ihan surutta (tai no, mistäs mä voisin oikeasti tietää..), osa miettii pitkäänkin ennen kuin kertoo kihlauksestaan ja toiset taas ei kerro parisuhteestaan mitään.

  (Oho, menipä parisuhdepainotteiseksi, sitä se oma kihlautuminen teettää :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Laitetaan muistiin. Onnea kihlautumisesta!

   Poista
 5. aika kitkerää tekstiä jo.. =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitkerää? Jo? Suosittelen lukemaan kaikki saman tagin postauksen. Ja relaamaan.

   Poista
 6. tää on mahtava blogi!:) voitko antaa neuvoa miten mä pystyn seuraamaan sun blogia?:)
  http://everybodyneedsalittlemagic.blogspot.fi

  -TiiaEmilia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva kun pidät. Voit seurata esimerkiksi liittymällä tuosta oikeasta reunasta lukijaksi Google käyttäjäraatiin. Sitten voit tilata blogin tästäBlogilistalla tai Bloglovinissa.

   Poista
 7. Tärkeä muotitapahtuma -kohta aiheutti päivän naurut. :D

  VastaaPoista
 8. Oiskohan siulla tietoa mitä Intergalactic Radio Stationille on tapahtunut kun on ollut ihan hissuksiin? Kukaan ei tunnu tietävän mitään :s
  ps. mahtava tää siun blogi ! Hukkasin hetkeksi mutta onneksi löysin tän taas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole minullakaan tietoa, valitettavasti! Itse asiassa Googlasin blogin nyt ekaa kertaa. Yllättävä katoamistemppu ainakin on tapahtunut... Kiva, kun löysit takaisin :)

   Poista