tiistai 13. tammikuuta 2015

Blogikalenteri sinulle vain 1,50 €

Ilmoitusluontoista ja innostavaa asiaa: elikkäs muistanette vielä blogikalenterin, joka oli arvonnassa joulukuun puolella? Ihana blogi* ilahduttaa meitä vielä uudella alennuskoodilla, jolla tuon kalenterin saa hintaan 1,50 €. Kyllä, euro viiskyt. Koodi on KALENTERI150 ja se on voimassa tammikuun 2015 loppuun asti. Kalenteri löytyy siis täältä*.

 Blogikalenteri

Tämä vuoden alku onkin sopiva aika aloittaa vähän järjestelmällisempi bloggaaminen, mihin tuo kalenteri on ihan omiaan. Muistin virkistämiseksi tässä blogikalenterin kuvaus:
Ihanan blogin suomenkielisen printattavan blogikalenterin avulla voit pitää blogiin liittyvät asiat järjestyksessä ja helposti samojen kansien välissä. Voit suunnitella postauksia viikkokalenteriin, johon voit myös merkitä esimerkiksi miten olet mainostanut postausksiasi ja muita tärkeitä huomioita. Blogikalenteriin keräät myös kätevästi postausideoita, eikä ne enää unohdu mielestä.
Blogikalenteri koostuu viidestä osasta: blogin tiedot, vuoden blogisuunnitelma, viikkokalenteri, postausideat ja muistiinpanot. Blogikalenterissa on 11 sivua, joista voi tulostaa useampia kappaleita tarpeittesi mukaan (esimerkiksi viikkokalenteri-sivut).  
Blogikalenteri on inspiroiva apuväline rennompaan ja järjestelmällisempään bloggaamiseen.
Saat muuten kalenterin käsiisi heti oston jälkeen, koska se lähetetään sähköpostiisi.6 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä! Täytyypä käydä katsomassa.

  VastaaPoista
 2. Tein blogiini bannerin picmonkeyllä aiempien ohjeittesi mukaan. Kun lisäsin sen blogiin, siitä näkyi vain osa eli se tuli todella suurena. Muokkasin koneella kuvan kokoa pienemmäksi ja lisäsin bannerin uudestaan, jolloin se näkyi blogissa vain vasemmassa yläkulmassa aika pienenä. Osaatko neuvoa kuinka saisin bannerin blogiin oikean kokoisena? Kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm.. Vaikea sanoa, mitä tuon jälkeen pitäis tehdä. Teitkö bannerin alunperin oikean kokoisena, eli se mahtui mitoiltaan sopivasti blogiisi?

   Poista
 3. En ole varma, miten pystyn tarkistamaan?
  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis meinaan siinä vaiheessa, kun aloit tehdä banneria picmonkeyssä? Laitoitko mitaksi sellaiset luvut, että se kuva sopisi blogin bannerin paikalle? Kannattaa kokeilla tehdä heti alussa oikean kokoinen, koska joskus myöhemmät muutokset kuvan kokoon aiheuttaa ihmeellistä sekoilua :)

   Poista