keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Heinäkuun hitit

Viimeistä viedään! Siis viimeistä päivää heinäkuussa. Ja sehän tarkoittaa tässä blogissa kuukausikatsausta. Heinäkuusta jäi käteen ainakin nämä:Kuukauden alavartalot
Olen jo ajat sitten huomannut erään kuvatyypin, joka vilahtelee yhdessä jos toisessa blogissa. Erittäin yleinen se on näin kesällä. Ehkä sinäkin olet törmännyt siihen: kuvassa on bloggarin pyyhkeellä pötköttävä alaruumis. Kuva on otettu juuri navan yläpuolelta varpaita kohti. Pääosassa on bloggarin rusketus, kuopalle vedetty vatsa, napakoru, sekä bikihousut. Jalat voivat olla hieman koukussa niin, että päivä paistaa reisien välistä. Bikinien alaosa on aseteltu niin, että rusketusrajatkin näkyvät. Kuulostaako tutulta? Vai oletko syyllistynyt tähän? Kerro heti! Tämän kuvan voi bongata usein myös talvella etelän lomien huippusesonkina. Silloin kuvassa on yleensä myös drinksu.

Kuukauden kokovartalot
Loppukuusta blogeihin alkoi ilmestyä hieman toisenlaisia kuvia. Mami Go Go -blogista starttasi haaste nimeltään A Beautiful Body. Puolialastomista ihmisistä tässäkin on kyse mutta näytillä on sellaisia kuvia, joita ei usein blogeissa näe. Taannoinen Naked Truth -haaste esitteli bloggareita naturellina ilman meikkiä ja siihen touhuun mukaan lähteminen oli joillekin tosi big deal. Sanoisin, että nyt on vähän bigger deal kyseessä. 

Kuukauden kuvatekstit
Yksi jos toinen bloggari keksi heinäkuussa, että kuvaanhan voi kirjoittaakin. Nyt on nähty kaikenmaailman koukeroita ja sopivia sutkautuksia asukuvissa suuren maailman ja naistenlehtien malliin. Erityisesti Strictly Stylessä on hurahdettu tekstaamiseen. Kieltämättä kivaltahan se näyttää, kunhan joka kuvaan ei ala rustailemaan. Tykkäätkö vai otatko mieluummin kuvat kuvina ja tekstin tekstinä?

Kuukauden vaate
En tiedä iskikö tämä huuma jo alkukesästä mutta yhdet shortsit ovat vilisseet silmissäni viime kuukauden. Ne ovat saaneet jo nimekseenkin bloggarishortsit, vaikka oikea nimi olisikin skort. Moni bloggari on sellaiset napannut "uskottavien" muotibloggareiden ikisuosikkikaupasta Zarasta mutta ilmeisesti niitä myydään siellä täällä (mistä kaikki on lähtöisin, en tiedä). Jos skort ei ole jo syöpynyt verkkokalvoihisi, kurkkaa vaikka rosa-fiona bettina -blogista mistä on kyse.

Kuukauden rahahuolet
Rahasta puhuttiin tässäkin kuussa mutta hieman harvinaisempaan sävyyn. Inhimillinen Turhamaisuus -blogissa oltiin inhimillisiä ja kerrottiin omista veloista, jotka ovat syntyneet shoppailun myötä. Tästä velaksi ostamisesta on puhuttu jonkin verran muotiblogien yhteydessä mutta nyt ainakin yksi bloggari nosti kissan pöydälle. Tästä pienestä huomaamattoman velkaantumisen mahdollisuudesta on tärkeää puhua -varsinkin kun ahkerasti mainostaa lukijoilleen tuotteita kaupoista, joista voi ostaa juuri sen petollisen Klarnan piikkiin.

Kovin kuvapainoitteinen katsaus tällä kertaa. Johtuukohan se siitä, että helteiden uuvuttamana olen jaksanut tihrustaa blogeista vain kuvia tekstien vilistessä silmissä....

Iloista alkavaa elokuuta kaikille!


8 kommenttia:

 1. nauroin niin paljon tuolle ensimmäiselle otsikolle "kuukauden alavartalot" koska tajusin että olen itse ottanut tismalleen samanlaisia kuvia! :D

  mutta sulla on tosi kiva ja hyödyllinen blogi, tätä on aina ilo seurata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuuli! Se kuva on varmaan aika tarttuva: jos on nähnyt yhdessä (tai monessa) blogissa sen kuvan, niin helposti tulee mieleen napata se samainen kuva. Eihän siinä auringonottoasennossa ole kauheasti valinnanvaraa kuvattavan suhteen, paitsi ehkä oma naama ja taivas :)

   Poista
 2. Aika lailla samoja ilmiöitä on tullut huomattua tässä kuussa. :D

  Kauniimpi maailma - Becoming me

  VastaaPoista
 3. Hellou! Hyvää alkanutta elokuuta sinne :) Mä itse olen kirjoitellut kuviin jo pitkään, vaihtelevalla tahdilla. Musta se on kivaa ja sopii joihinkin kuviin tosi hyvin! :) Huomasin myös, että joillain on menossa oikein kuvakirjoitusbuumi - ei se ainakaan itseäni häiritse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja samoin kiitos! Muistankin, että sinulla on ollut joskus tekstejä. Ne tuovat kivaa vaihtelua ja ovat hauskoja, jos esimerkiksi asukuvat ovat nimetty osuvasti.

   Poista
 4. Haha, nuo shortsit olen nähnyt mm strictly stylessä ja mungolifessä. Ensin katsoin, että onpa erikoiset ja sitten päädyin itsekin sovittelemaan kyseisiä shortseja Helsingin vierailulla... Ja nyt ne löytyy harva se päivä mun jalasta :D Sorruin! Mutta oli jotenkin mageet jalassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne siistit ja erilaiset. Siksi varmaan niihin kiinnittää niin paljon huomiota ja sitten niitä tuntuukin olevan tosi paljon liikenteessä.

   Poista