keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Blogikalenterin voittaja ja lohdutuspalkinto

Blogikalenterin arvonta on suoritettu! Leikkaa-liimaa-askartele -hetken jälkeen voittajaksi valikoitui nimimerkillä Minna kommentoinut onnekas lukija! Minna saa postia Ihana blogilta.


Jotta meillä muilla ei menisi suru puseroon, kun onnetar ei meitä suosinut tällä kertaa, saamme kaikki lohdutuspalkinnon! Ihana blogi lupasi meille alennuskoodin, jolla saa -50 % alennuksen kaikesta. Jos ihastuit kalenteriin, niin nyt sille jää koodin kanssa hintaa vaivaiset 2,60 €. Saat ladattua kalenterin heti, kun olet ostoksesi tehnyt. Se on siis heti sinun.

Koodi on voimassa 10.-14.12.2014 ja se on siis voimassa Etsyssä Ihana blogi -kaupassa* ja se käy koko valikoimaan.

Koodisi: BUBBLE50


Ihana blogista kerrottiin myös, että tarjontaan olisi tulossa lisäsivuja tähän kalenteriin. Niitä voi sitten mielensä mukaan tilata edullisesti. Samoin muuta bloggareille suunnattua muistiinpanovälinettä on luvassa. Kuulostaa oikein hyvältä!

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvä blogi sinulla! Jäin heti koukkuun, oli pakko lukea postaus sieltä, toinen täältä (ja tottakai tehdä samalla pieniä muokkauksia omaan blogiin). Jatka samaan malliin ;)

  VastaaPoista
 2. Kävipäs kerrankin tuuri, kiitos tästä! :)

  VastaaPoista
 3. Moikka tiedän että tää ei liity tähän postaukseen, mutta teit jonkin aikaa sitten postauksen välilehdistä. Ja mä en saa mitenkään niitä harmaita ääriviivoja pois niitten sivujen ympäriltä, ett nyt siin on sellanen "laatikko" ihan sama vaikka muokkaan välelhtien taustaa.. :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kehykset saa siellä mallin suunnitelutyökalussa pois kohdasta Aksentit. Sieltä löytyy välilehtien reunusväri. Se ei olekaan siellä, missä välilehtien taustaa muutellaan.

   Poista