torstai 4. joulukuuta 2014

Blogikuukausi: Marraskuun mutinat

Oi marraskuu, mihin menit? Muistelemme sinua nyt lämmöllä:


Kuukauden hillitön haaste
Jos kaipaat haastetta ja olet kovin itsekeskeisellä tuulella, minulla on sinulle idea: törmäsin marraskuussa haasteeseen, jossa pitää listata 100 totuutta itsestä. Etenkin jos tunsit piston sydämessäsi huijaripostauksen jälkeen, niin nyt sinulla on tilaisuus paikkailla imagoasi. Ota mallia vaikka SusannaKatariinalta, jonka blogista löytyy läkähdyttävän satasen sijasta 50 faktaa bloggarista.

Kuukauden lukijaluvut
Loppukuusta oli monessa blogissa Tahdon-kampanja esillä. Kovasti tahdottiin lukea etenkin MouMoun postausta aiheesta. MouMou kertoi pari päivää myöhemmin, että vaivaiset 40 000 ja rapiat päälle ihmistä oli vieraillut postauksessa. Eh, löytyykö sinulta jostain postauksesta vastaavia lukuja ja mistäköhän aiheesta olet kirjoitellut? Vai otetaanko suosiolla pari nollaa pois ja kysellään sitten uudestaan?

Kuukauden katsojaluvut
Otetaan toinen numeroleikki heti perään! Marraskuussa minulle kävi paljon hassuja sattumuksia, joiden tuloksena uskon tietokoneeni sekä Googlen osaavan tosissaan lukea ajatuksiani. Yksi niistä oli se, että samana päivänä kun löysin tieni ties mitä kautta brittibloggari numero unon Zoellan sivuille ja Youtube-kanavalle, Hesari pläjäytti saman tien eteeni uutisen saman neidon kirjailijanurasta. Aikaisemmin en ollut hänestä kuullutkaan. No mutta pointtini oli se, että mihin tämä maailma on mennyt, kun hetkessä sellaiset puolitoistamiljoonaa tyyppiä pällistelee, kun joku toinen tyyppi on käynyt kaupassa ja esittelee uudet purnukkansa videolla? Myönnän, että katsoin itsekin - epäuskoisena. Kuinka moni haluaisi nähdä, jos alan postaamaan videoita, joissa luen lakkapullon kyljestä? Anyone?

Kuukauden perheidylli
Marraskuussa aloitti uusi kivasti nimetty blogi, jossa seikkailee More to Love -blogista tuttu Peppi perheineen. Tämmöiset koko perhe bloggaa -blogit ovat selkeästi jokin suht uusi juttu, vai mitä? Kun yhdellä blogilla on monta kirjoittajaa, tyyli ei ainakaan ole ykstoikkoinen. Luetko mielelläsi koko köörin tarinoita vai aiheuttaako perhekeskeisyys jotain muita tunteita?

Kuukauden varaslähtö
Marraskuusta ei selvitty ilman, että jokunen meistä ei jaksanut pidätellä itseään vain pisti joulun pystyyn jo ihan vääränä kuukautena. Myönnätkö? Nikkaroitko ainakin blogin joulukalenteria? No onhan se vaikeaa pysyä tonttupuvun housuissa, kun kaikki kaupatkin ovat syötteneet joululahjaa ja -kalenteria jo viikkoja.


Kivat joulukuut!

2 kommenttia:

 1. Vlogi, mikä loistava idea!

  Pink Bubble Youtubessa - katso, mikä rakkaustuote tänään kotiutettiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole! Just tuommoisia otsikoita vielä. Ihanaa!

   Poista