perjantai 31. toukokuuta 2013

Blogikuukausi: Toukokuun touhut

Kuukauden kohokohtien vuoro on koittanut jälleen. Vastahan minä ne edelliset kohokohdat kirjasin ylös! Päätiin tehdä postauksen kokoamisesta haastavaa ja kielsin itseäni kirjoittamasta mitään matkailuun, shoppailuun tai Nellyyn liittyvää. Muuten vaarana on, että toistan kohta itseäni ainakin kerran kuukaudessa.  No mutta mitäs meidän toukokuuhumme oikein kuuluikaan?
Kuukauden draama
Blogien ympärillä vellova juoruilu ei enää rajoitu tiettyihin keskustelupalstoihin, vaan juoruille on pyhitetty oikein oma bloginsa. Yksi sellainen tosin pisti pillit pussiin joko bloggarin itsensä tai poliisin toimesta. Mutta uuden blogin juoruilu pyörii sellaisen alle kymmenen toistensa kanssa ainakin ulkoisesti melko samantyyppisten nuorten bloggarien asioiden ympärillä. Liekö taustalla se kuuluisa kateus, henk. koht. kauna tai tekemisen puute? Oli miten oli, harvinaisen typerää ja valitettavan suosittua touhua. Ja ei, nyt en anna linkkiä sinne. Löytyy se muutenkin.

Kuukauden kekkerit
Tuliko sinullekin sellainen piiri pieni pyörii -olo, kun luit ja näit useasta blogista tilityksiä Alexa Dagmarin tupareista? Uutta asuntoa oli kokoontunut juhlistamaan yksi jos toinenkin bloggari mutta kai sinne mukaan ihan "tavallisiakin" vieraita mahtui. Tämä herätti myös pientä muna vai kana -mietintää: tuntevatko kaverustuneet bloggarit toisensa jo blogittomalta ajalta vai onko heistä tullut ystäviä vasta blogien myötä? Ja olisivatko he niin hyvää pataa ilman blogejaan? Mikä muu heitä yhdistää?

Kuukauden tekninen ongelma
Lilyn piti uudistua eräs kaunias maanantai-aamu. Pikaisen päivityksen sijasta koko portaali sekosikin useammaksi päiväksi. Ainakin Facebookista sai lukea Lilyssä bloggaavien kauhistuneita mietintöjä siitä onko koko elämäntyö kadonnut jonnekin bittiavaruuteen. Pikkuhiljaa koneet alkoivat toimia ja Lilykin heräsi henkiin entistä ehompana. Kai...

Kuukauden video
Pari kuukautta sitten naureskelin videolle, jossa tehtiin meikki pimeässä. Tässä kuussa naureskelen videolle, jossa meikin tekee bloggarin poikaystävä. Tai en edes naureskele, vaan totean pojan olevan hemmetin nopeasti oppiva ja lahjakas meikkitaiteilija! Odotin nähkääs varsinaista sotkua.

Kuukauden yllättäjä
Se olin minä. Ainakin jos minulta kysytään! Blogini pomppasi esiin ainakin neljässä muussa blogissa suositeltavana lukemisena. Ihan huippu homma. Kiitos vain kaikille suosittelijoille ja uusille lukijoille!

Sinne meni toukokuu ja huomenna alkaa siis virallisesti kesä ja monilla lomatkin. Toivottelen hauskaa viikonloppua kaikille ja erityisesti onnea kaikille niille, jotka saavat huomenna arvokkaan paperin kouraan ja ehkä kivan kesähatunkin kaupan päälle!

6 kommenttia:

 1. Ohho, mä luulin tänne eksyessäni (ja tähän hetkeen asti), että sun blogi pompsahtelee koko ajan suositeltavana luettavana!

  Mutta ollos hyvä vaan, edelleen olen samaa mieltä kuin täällä

  Yritänpä olla sortumatta noiden juorujuttujen googlailuun, mieli tekisi, mutta toisaalta, eipä se kai kovin fiksua ole edes mielenkiinnosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehei :) Vasta tässä kuussa se on alkanut pompsahdella. Ja aika monessa paikassa tosiaan. Kiitos sinunkin postauksesta!

   Itse kävin juoruja katsomassa, koska omaan blogiini tullaan koko ajan niihin viittavilla hakusanoilla. Olen kyllä käyttänyt niitä sanoja mutta eipä täältä semmoisia juttuja onneksi löydy.

   Poista
  2. Mistä sen näkee millä hakusanoilla blogiin tullaan? Olempas mä taas tampio kun en tiennyt tommosestakaan :D Jostain google analytics:stä? Se on kyllä semmonen ohjelma, mistä multa jää varmaan 85% hyödyistä käyttämättä kun en vaan tajua :D

   Poista
  3. Sen näkee ihan Bloggeristakin vasemmasta reunasta Tilastot -> Liikenteen lähteet ja siellä on Haun avainsanat ihan vikana. Mutta jos sinulla on Google Analytics niin sieltä helpoiten vasemmasta reunasta Liikenteen lähteet -> Yleiskatsaus. Oikeaan alareunaan tulee vielä Näytä koko raportti mistä näet enemmän avainsanoja. Analytics on vähän kinkkisempi mutta tuolla tavalla selviät hyvin.

   Poista
 2. Mulla on mennyt ihan ohi tuo mainitsemasi juorublogi, mutta ehkä hyvä niin niin säästyy pahalta mieleltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että meni ohi! Onneksi sinä et näyttänyt olevan kohteena :)

   Poista