maanantai 13. toukokuuta 2013

Mainosvinkki: Tee ostoksia alennuksella


Viimeisestä mainosvinkistä onkin jo jonkin aikaa, joten uuden idean aika taitaa jo olla. Viimeksi vinkkasin ilmaisista vaatteista ja mukavista komissioprosenteista mutta tänään aiheena onkin alennusten hankkiminen. Oletko ajatellut shoppailla jossain tietyssä kaupassa? Haluaisitko tehdä ostoksesi hieman halvemmalla? Outoa, jos et vastaa kyllä.

Erityisesti pienemmistä nettikaupoista voi saada mukavan alennuksen tai jopa niitä ilmaisia tuotteita postausta vastaan. Voit saada esimerkiksi alennuskoodin kauppaan, jos teet siitä postauksen. Jos olet ajatellut hankkia vaikkapa kellon tietystä kaupasta ja he tarjoavat -10% alennusta kaikille puodista kirjoittaneille, eikös olisi houkuttelevaa rustata pieni informatiivinen artikkeli aiheesta? Jos kaupasta kirjoittelu ei millään istu blogisi aihepiiriin, alennuksen hankkiminen voi olla vähän haastavampaa. Uhratako nyt blogin uskottavuus muutamien (kymmenien) eurojen tähden?


Monilla kaupoilla tämmöinen bloggariyhteistyö on esillä jo ihan kaupan verkkosivuilla. Sinun tarvitsee usein antaa vain blogisi jutun osoite ja sähköpostiisi kolahtaa alennuskoodi. Tietystui voi tuntua hassulta kirjoitella kaupasta, josta ei ole koskaan mitään ostanutkaan, sillä juttu täytyy julkaista ennen alennuksen ja täten myös ostosten tekemistä. Mutta eikähön aina saa tehtyä jonkin arvion tuotevalikoimasta tai etsittyä kaupasta jotain erikoisempia tuotteita, joista muut voisivat olla kiinnostuneita ja joita ei muualta oikein löydy. On  myös mahdollista, että sovit tarkemmin esimerkiksi ilmaisten tuotteiden lähetyksestä ja niistä postaamisesta. Silloin juttua ei tarvitse kirjoittaa ihan kylmiltään.

Keräsin pienenpienen listan nettikaupoista, jotka tekevät yhteistyötä bloggareiden kanssa:

We Style
Kauniita ja omaperäisiä koruja ja löytyypä kaupasta muutama laukkukin. Bloggaaja voi laittaa sivuilleen kaupan bannerin, jonka koodin voi helposti kopioida kaupan sivuilta. Kun banneri on lisätty ja siitä on ilmoitettu sähköpostilla kaupalle, bloggari saa -20% alennuskoodin, joka toimii jokaisella ostokerralla. Jos kauppaan tulee pajon liikennettä blogin kautta, myös muunlaista yhteistyötä voidaan tehdä. Lisätietoa täältä.

Villa 31
Sisustustuotteita pienistä esineistä ihan huonekaluihin asti. Bloggaaja saa -10% alennuskoodin, kun lähettää linkin blogiinsa mistä löytyy juttu kaupasta. Lisätietoa täältä.

Bellissimo
Ihania alusvaatteita eri kokoisina ja kauniita hepeniä. Bloggaajan tulee linkata kauppaan ja ilmoitettuaan siitä sähköpostilla, hän saa -30% alennuskoodin. Lisäksi blogi pääsee kaupan sivuille listaan (vasta kaksi blogia löytyy!) ja siitä mainitaan kaupan Facebook -sivuilla. Lisätietoa täältä.

Tinttu
Lastenvaatteita sekä myös jonkin verran sisustusta satumaisella otteella. Bloggaaja saa postauksen jälkeen -25% alennuksen ostokerrasta. Mahdollisuus saada myös lukijoille alekoodia jaettavaksi blogiin. Lisätietoa täältä.

Designtarrat
Sisustusbloggareille ilmainen sisustustarra, josta tulee tehdä juttu. Lisätietoa täältä.

Pumpulisydän
Käsintehtyjä sisustustuotteita. Linkkiä blogiin, tiedot kaupalle ja -20% ale on sinun. Lisätietoa täältä.

Tulipa hieman sisustuspainotteinen lista mutta kotien esittely on arkipäivää lähes joka blogissa! Jos sinulle ei ole blogia (mutta koti löytyy sentään), niin kurkkaa lohdutuspalkinnoksi Taloon.comin tarjoukset.

Kaikki kaupat eivät todellakaan ilmoita blogiyhteistyöstä näin avoimesti mutta se ei tarkoita etteikö semmoinen kiinnostaisi. Aina ei siis kannata istua ja odotella aloitetta kaupan puolelta. Voit ottaa ohjat omiin käsiin ja ehdottaa itse yhteistyötä sinulle sopivilla ehdoilla. Tosiaan, pienemmät kaupat voivat lähteä tähän todennäköisemmin mukaan kuin suuret ketjut, jotka saavat näkyvyyttä jo ihan ilman yhden pahaisen bloggarin postausta.

2 kommenttia:

 1. Loistavia vinkkejä, kiitos näistä! Itseäni kiinnostaa erityisesti sisustusaiheiset yhteistyötahot! ;)

  Mukavaa viikon jatkoa!

  t. Veera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan juttua tekemään :) Kiitos samoin sinulle!

   Poista