torstai 23. toukokuuta 2013

Mistä aiheista toivoisit minun kirjoittavan?

Olen saanut kommenteissa joitakin hyviä ideoita postauksia varten, kiitos niistä! Siellä on esitelty jonkin verran toiveita mistä asioista haluttaisiin kuulla enemmän. Minulla on itselläni paljon ideoita postausten suhteen mutta ettei käy niin, että jorisen täällä vain omaksi ilokseni ja asian vierestä, niin haluaisinkin kuulla ihan virallisesti teidän toiveitanne. Mitkä ovat sellaisia spesifejä aiheita tai laajempia kokonaisuuksia, joista haluaisitte lähiaikoina lukea?

Vinkkailin itsekin Miten keksiä postausaiheita -jutussa, että kannattaa kysellä lukijoilta aiheita ennen kuin omat loppuvat. En tee tätä blogia vain itseäni varten, joten minusta teidän lukijoiden toiveet on huomioitava ensi tilassa. Eli tähän postaukseen saa kommentoida juttutoiveita nyt sekä myös huomattavasti myöhemmin. Yritän toteuttaa niitä parhaani mukaan ja ottaa selvää, jos en tiedä. Bring it on!


15 kommenttia:

 1. Mä luen sun blogia, koska haluan kehittyä bloggaajana ja sulta saa aina hyviä vinkkejä ja paljon mielenkiintoista ajattelemisen aihetta. Kiitos siitä! Sulla on paljon tietoa ja näkemystä ja osaat vastata kysymyksiin, joita kukaan ei edes tajua kysyä :) Eli ei erityisiä toiveita, sä keksit itse parhaiten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näistä sanoista! Mukava kuulla, että asia on näinkin.

   Poista
 2. Minusta parhaat postaukset ovat niitä joissa kerätään kk kohokohdat muista blogeista :DD parasta ikinä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Great! No niitähän on luvassa sitten aina kerran kuussa.

   Poista
 3. Mua kiinnostaisi lukea erilaisista syistä aloittaa bloggaus. Olen itse pitkään miettiny blogin aloittamista. Suurin syy blogin aloittamiseen minulla olis kuitenkin (vain) tapa löytää saman henkisiä ihmisiä, ja saada kavereita, uudesta kaupungista. Tai ylipäätään keinona tutustua uusiin ihmisiin :) olen kuitenkin hirvittävän tarkka siitä, mitä itsestäni löytyy netistä. En halua hirvittävästi jakaa itsestäni tuntemattomille. Olen jo vuoden verran pähkäillyt asiaa, ja kamppailen näiden fiilisten välillä edelleen :D olisi siis mielenkiintoista kuulla, millaisista syistä ihmiset aloittaa blogin! Itselläni on sellainen ajatus, että moni haluaa itselleen näkyvyyttä, sosiaalisen median tuomaa julkisuutta, ja ilmaisia tuotteita!

  Kiitos mielenkiintoisesta blogista! :)

  -Emppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, Emppu! Hyvä aihe ja mietiskelin tätä asiaa itsekin. Täytyy pian tehdä tämä postaus.

   Poista
 4. Jossakin aikaisemmassa postauksessa joku jo toivoikin postausta aiheesta, miten saada uusia lukijoita kun kävijämäärä on jymähtänyt paikoilleen. Oma blogimme on vielä nuori (6kk), kävijämäärä pyörii samoissa, mutta lukijoiksi emme tunnu lukijoita saavan. Vinkkejä kaivattaisiin siis siihen, miten houkutella säännölliset kävijät lukijoiksi (seuraajiksi).

  Mielenkiintoinen ja hyödyllinen blogi sinulla muuten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Tänään onkin tulossa yksi juttu sarjassa "miten lisää kävijöitä blogiin" mutta tosiaan tuo miten saada kävijöistä pysyviä lukijoita täytyy ehdottomasti kirjoittaa. Sen valmistelussa menee hetki :)

   Poista
 5. Mä olisin kiinnostunut jostain sellasista analyysi- tai koostejutuista muiden blogien pohjalta, näkökulma voi olla mikä tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. All right. Minulla onkin pari sellaista ideaa hihassa.

   Poista
 6. Olisi kiva kuulla sun mielipiteitä blogien ulkoasuista. Esim. siitä, täytyykö jokaisella blogilla olla aina samanlainen, tyhjä, valkoinen tausta ja mustaa tekstiä otsikkona. Ottaa mua ainakin jo päähän, vaikka ymmärrän kyllä syyn tähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain ulkoasujuttuja löytyy jo tästä postauksesta liittyen juuri taustaan ja tekstiin. Mutta voin miettiä irtoaisiko aiheesta enemmänkin.

   Poista
 7. Mua kiinnostaisi tietää joitain sun lempiblogejasi (Suomesta tahi ulkomailta). Etsin uutta luettavaa ja olisi kiva kanssa nähdä jotain esimerkkejä hyvin toteutetuista blogeista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. Tänään onkin sattumalta tulossa juttua blogien lukemisesta noin yleisemmällä tasolla.

   Poista
 8. Moikka, kirjoitusvinkki blogiisi eli miten vältät "vahingossa" kirjoituksesi julkaisemisen!

  Mulle kävi nimittäin äsken niin että hahmottelin blogikirjoitusta ensi viikolle ja säädin fonttien ja värien kanssa. Piti napsauttaa "esikatselu"-nappia ja näpsäytinkin iloisesti "julkaise". arrgghhh!

  Eli olisin välttynyt tältä JOS olisin ensin määrittänyt julkaisupäivän oikeanpuoleisesta valikosta, niin ei olisi ollut huolta.

  VastaaPoista