sunnuntai 25. elokuuta 2013

Mainosvinkki: muotia ja koruja ilmaiseksi

Kuukausi lähenee loppuaan ja monien rahapussissa on jo varmasti alkanut pohja paistamaan. Siksi onkin otollinen hetki Mainosvinkki -postaukselle, josta löydät taas ilmaisia keinoja kartuttaa maallista omaisuuttasi blogisi avulla. Tänään haalitaan vaatteita, vaatteita, vaatteita, ja koruja. Monissa vinkkaamissani bloggariohjelmissa on bloggareille asetettu tiettyjä vaatimuksia, jotta heidät voitaisiin hyväksyä mukaan. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan kepillä jäätä, vaikka et vaatimuksia ihan täyttäisikään. Kaikki (vaatimuksetkaan) eivät ole aina sitä, miltä ne näyttävät, eli voit päästä mukaan, vaikka blogisi ympärillä pyörisi pienempikin lauma seuraajia.


Romwe
Romwe on jälleen yksi muodin hermoilla oleva kohtuuhintainen kauppa, joka tarjoaa omaa Fashion Blogger -ohjelmaa muotibloggareille. Itse muistan Romwen etenkin kauheista leggingsseistä, mutta sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa käyttövaatetta. Jotta pääsisit mukaan ohjelmaan ja saisit ilmaisia vaatteita sekä hyviä alennuksia, sinun täytyy täyttää seuraavat vaatimukset: olet 15-35 vuotias naishenkilö, joka muotibloggaa tositarkoituksella. Koska Romwenkin lähetyksiä kärkkyy suht moni, he kaipaavat bloggareita, joilla on yli 2000 seuraajaa blogissa tai Facebookissa, mutta vähempikin varmasti riittää.

Vastineeksi vaatteista ym. sinun tulee lisätä blogiisi Romwen banneri, postata juttu romppeista viikon sisällä niiden saamisesta, sekä promota Romwen tarjouksia ja linkata tietenkin sivuille. Tutustu ja hae Romwen Fashion Blogger -ohjelmaan tästä.

Mart of China
Kiinalaiset vaatteet eivät välttämättä ole mitään ensimmäisellä käyttökerralla ratkeavia yhdenkoonihmeitä. Heitä siis mielikuvasi krääsästä romukoppaan (sillä Kiinassa valmistettuja vaatteita taidat nytkin käyttää, ja niistä on kyse ylemmässäkin vinkissä) ja suuntaa katseesi kohti Mart of Chinan tavarataivasta. Sinun on mahdollista ilmoitautua tämänkin kaupan listoille muotibloggariksi, joka mielellään vastaanottaa ilmaisia vaatelähetyksiä vastalahjaksi postauksista.

Vaatimukset vaikuttavat ensisilmäyksellä hyvin simppeleiltä: olet muotibloggari, nätti tyttö, rakastat vaatteita ja niiden esittelyä, ja sinun seuraajasi rakastavat tyyliäsi. Älä vielä innostu kuitenkaan liikaa, sillä seuraavaksi pöytään ladellaan myös kovia lukuja: sinulla on 1000 seuraajaa Bloglovinin tai Googlen käyttäjäraadin kautta ja pari tonnia jonkin somekanavan kautta. Mutta niin kuin jo alussa sanoin, voit kirjoittaa itsestäsi niin vakuuttavan hakemuksen, että numeroilla ei ole mitään väliä.

Vastineeksi vaatteista sinun tulee jälleen mm. asettaa banneri sivuillesi ja tehdä postaus viikon sisään. Tarkemmat tiedot ja hakemuksen osoitteen löydät täältä.

Choies
Choies on jälleen yksi ihana muotipuoti, joka etsii bloggareita yhteistyön merkeissä. Tällä kertaa vaatimuksia ei ole asetettu niin tarkasti: riittää, että bloggaat muodista vähintään kerran viikossa ja luulet tajuavasi jotain muodin päälle. Choiesilta voi saada ilmaistuotteita sekä pisteitä, joilla voi sitten shoppailla Choiesin kaupassa. Lisää tietoa ja hakuohjeet löydät täältä.

Jewel Sugar
Jewel Sugar on yhdysvaltalainen kauppa, joka pitää sisällään herkullisia ja kimaltavia koruja. Hekin kaipaavat bloggareita promoamaan tuotteitaan. Vaatimukset ovat jälleen vaatimattomat: sinulla on muotiblogi ja vaikutat mielellään muuallakin, kuten Lookbookissa, Pinterestissä, Facebookissa, YouTubessa, tms. Saat ilmaisen lahjan tultuasi valituksi ja sinähän tietenkin postailet siitä joka paikassa. Sinulla on sitten mahdollisuus saada lisää ilmaisia tuotteita tai pointseja, joilla teet ostoksia kaupassa. Lisätietoa ohjelmasta ja kaupasta löytyy täältä.

Sitten vain hakemuksia rustailemaan!

Jos mikään edellämainituista mahdollisuuksista ei oikein ota onnistuakseen, voit lohduttautua Elloksen alekoodeilla ja tarjouksilla. Ne sopivat myös sinulle, jos et blogia omistakaan!

2 kommenttia:

  1. Kiitos taas tästäkin infosta! Ei sillä, että koskaan, ikinä, milloinkaan olisin itse tuollaisia tahtonut. Mutta asiaa tulen kyllä miettineeksi, kun joskus harvoin seurailen muotiblogeja ja heidän tavaralahjoituksiaan - että mitä se on vaatinut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, että tämä on mielenkiintoista vaikkei itse aikoisikaan hakea :) Sitä ei ehkä tule sen kummemmin edes miettineeksi mitä niiden blogien saatujen vaatekappaleiden eteen on oikein tehty.

      Poista