lauantai 1. helmikuuta 2014

Blogikuukausi: Tammikuun tarinat

Hän kertoo nyt, mitä tammikuussa tapahtui:


Kuukauden uudet yritykset
En tiedä olenko ainoa, joka tammikuun aikana päätyi kymmeniä kertoja sellaiseen blogiin, jossa oli uuden vuoden kunniaksi päätetty aloittaa bloggaaminenkin uudelta pohjalta. Tyypillisimmillään tämmöinen "josko tällä kertaa onnistaisi" -blogi on päivittynyt viimeksi joskus viime vuoden syksyllä. On siellä ehkä heitetty yksinäiset pikamoikat ja pahoittelut poissaolosta joskus loppuvuodesta. Tammikuulta löytyy se yksi "nyt mä tsemppaan tän blogin kanssa" -postaus tai hyvässä lykyssä myös muutama muu tekele. Oliko sinun uudenvuodenlupauksesi blogin aktiivinen päivittäminen?

Kuukauden ihme
Tammikuussa tapahtui monelle jotain käänteentekevää ja kauan odotettua. Aika monessa blogissa laitettiin jakoon tunnelmallista kuvamateriaalia ja iloittiin siitä, että sitä viimein on saatavilla! Myös bloggaaminen ja etenkin asukuvien räpsintä ilmeisesti helpottui huomattavasti tämän ihmeen laskeuduttua joukkoomme. Kai jo arvaat, mistä on kyse? No aika monen bloggarin pihalle tuli lunta vasta tammikuussa! Ihan kohta alkaa se kevään merkkien metsästys ja niistä raportointi.

Kuukauden puhdistus
Vihersmoothiet, iskulauseet ja inspiraatiokuvat ruskettuneista ja treenatuista vartaloista. Näistä oli tammikuun kuvakollaasit tehty. Uusi vuosi aloitettiin terveellisillä elämäntavoilla. Monet ovat tietenkin aina syöneet terveellisesti mutta nyt halusivat vain vähän paremmin tarkkailla, mitä sinne suuhun oikein tulee tungettua. Tämäkin saattoi kuulua sarjaan "uudet yritykset".

Kuukauden livistykset
Onko tammikuu siis joku uusi talvilomakuukausi? Minä ainakin näin ihan tuhottomasti kuvamateriaalia kaikenmaailman kaukomatkoilta, mikä oli tietenkin ihan kivaa vastapainoa noille edellä mainituille lumifiilistelyille. Kohta kun on se hiihtoloma, niin sitten hiihdätte ettekä siemaile mitään drinkkejä palmun alla!

Kuukauden avulias lukija
Lukijat osaavat kyllä auttaa bloggaria hädässä. Focus on Fashion -blogista löytyi avulias lukija, joka lupasi kipaista kauppaan ja lähettää bloggarille mekon, jota tämä ei saanut tilattua Suomeen, vaikka sitä kovasti mielailikin. Tämä on minusta erityisen  hauskaa siksi, että minullekin kerran kävi niin yhden aikaisemman blogini kanssa: itkeskelin ihanan laukun perään ja ystävällinen lukijani ehdotti, josko hän sen minulle sieltä maailman ääristä lähettäisi. Olen nyt ollut tämän laukun onnellinen omistaja muutaman vuoden!

Että sellainen kuukausi! Olkoon helmikuunne yhtä ihana tai vielä ihampi. Hän on puhunut.

4 kommenttia:

 1. Kyllä, olen huomannut nämä samat merkit. Ärsyttävintä on se, kun samassa blogissa aloitetaan noin viidettä kertaa alusta ja luvataan parantaa tavat, blogata joka päivä ja blogataan ne kolme ekaa päivää aktiivisesti, sen jälkeen blogi on taas pimennossa seuraavat 2 kuukautta, jolloin aloitetaan taas alusta. -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, näitä näkee kyllä ympäri vuoden. Onkohan sellaisella blogilla enää edes lukijoita?

   Poista
 2. Tää oli hyvä ;) Näinhän ne asiat juuri menevät! Kiinnitin huomiota samoihin asioihin, mutta sinä kiteytit ne osuvasti

  VastaaPoista