tiistai 26. helmikuuta 2013

Bloggarien tatuoinnit: oletko nähnyt jo nämä?

Itselläni on jo pidempään sormet syyhynnyt uuden tatuoinnin ottoon ja kun näin kuvan Mungolifen Annan uudesta tatuoinnista, päätin tehdä tämän pikku postauksen. Mutta tehtyäni hieman researchia tuosta Mungolifen uudesta kuvasta, tajusin, että sen tulisi vielä olla "salaisuus". Tämän tatuoinnin ottamisesta tulee juttua loppukeväästä TV5:llä, joten bloggari paljastaa kuvan vasta sitten. Harmi vain, että tämä hieno kuva lävähti silmilleni bloggarin Facebookissa jo nyt (tai no harmi ja harmi...)! Eli etsivä ja etsimätönkin siihen voi kyllä törmätä jo nyt -tai sitten viimeistään telkkarin puolella.

Aika monella bloggarilla on tatuointi tai useampia, kuten White Trash Diseasen Natalla, Are You Feeling Fashionablen Nadjalla, Motherfuckin Fashionin Lauralla, ym. Näinkin paljon tatuoidut nuoret naiset voivat olla joillekin suuri ihmetyksen aihe ja uskon, että osa bloggareiden viehätystä perustuu juurikin heidän tatuoituihin olemuksiinsa. Kuvitelkaapa hetki heidät ilman näitä kuvia. Vaikuttaisivat aika eri tyypeiltä, vai mitä? Paljon kuvia löytyy myös jo mainitsemaltani Mungolifelta sekä Oc-Julialta.

Nämä tässä jutussa esittelemäni suomalaisten muotibloggarien tatskat ovat kyseisille henkilöille hyvin sopivia, olivat ne sitten erikoisempia teoksia tai melko geneerisiä kuvia ja tekstejä. Kuvat ovat lainattu asianomaisten blogeista ja vastaukset löytyvät heti kuvien jälkeen.

Tunnistatko seuraavat tatuoinnit? Kenelle bloggaajille ne kuuluvat?

1.


2.

3.

4.

5.
 6.


1. Oliko vaikea? Sehän on tietty Far From Perfect blogin Jennin tatuointi. Hänellä on muitakin kuvia, joista voit lukea täältä.

2. Tässähän on Cava! Pitkällisen harkinnan jälkeen bloggari päätyi merkitykselliseen sanaan. Juttu täällä.

3. Tämä lintu on Muuttolintuja Syksyllä -blogin Joannan nilkassa. Pöllöllä on jopa oma nimi ja se ei olekaan ainoa kuva Joannan iholla. Lisää aiheesta täällä.

4. Tämä on aika tuore tapaus, joten ehkä muistatte kenelle se kuuluu? Tietenkin No Fashion Victimsin Emmille. Tattoopostaus täällä.

5. Tämä viisaus löytyy Tickle Your Fancy -blogin Saran kyljestä. Aiheeseen liittyvä lyhyt juttu täällä.

6. Ja viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä Mungolifen Anna, jonka tämä kuva on siis hakattu Mötley Crüen Vince Neilin nimmarin päälle. Erittäin mielenkiintoinen postaus aiheesta täällä.

Saitko monta oikein? Löytyikö suosikkia tai ehkä omia kuvia? Kiinnostaisi kuulla!

2 kommenttia:

  1. Naureskelin kanssa tuota Annan uusimman tatuoinnin casea, juurikin kun pitäisi olla "salaisuus" ja sitten kun menee Annan omalle facebook-sivulle, siellä on kuva kyseisestä tatuoinnista, well done.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin juuri, ilmeisesti se ei ole kovin tarkoin varjeltu salaisuus :)

      Poista