torstai 28. helmikuuta 2013

Blogikuukausi: Helmikuun kohokohdat

Kuun viimeisen päivän kunniaksi otetaan pieni katsaus mitä blogimaailmassa oikein tapahtui tässä kuussa. Katsotaan, josko tästä saisi oikein jokakuisen perinteen aikaiseksi! Miltä kuulostaisi?


Kuukauden muotivillitys
Muotiviikot olivat kova sana tässä kuussa. Siitä, kiinnostaako tälläiset muotiviikkojutut itse blogien lukijoita, voidaan puhua myöhemmin. Tukholma, Kööpenhamina, Lontoo, Pariisi, Milano, New York... Asuja ja näytöksiä on katseltu ja jännitetty yhdessä paikan päällä olleiden bloggareiden asuvalintoja. Jos jossain niin tuolla voisi iskeä asukriisi ennen juhliin lähtöä!

Ihan pakko vielä mainita lippisvillitys, jota on aika hauska seurata. Pipon sijasta katu-uskottavaa lippaa ovat pitäneet ainakin Alexa Dagmar ja P.S. I Love Fashion. Pikkuveljeltä lainattu?

Kuukauden draama
Cavan Perfect Shape -blogi sulkeutui bloggarin kyllästyttyä olemaan jatkuvan arvostelun kohteena ja keskustelupalstojen vakkariaiheena. Kaikki laihduttamiseen/ruokailuun/liikuntaan liittyvä on naisten keskuudessa tulenarka aihe. 

Toinen draama oli ehdottomasti Mungolifen Barcelonan reissu, joka oli kyllä hyytävää luettavaa. Käsittämättömän paljon keskustelua herätti sekin niin blogissa kuin sen ulkopuolella ja sympatia ei aina ollut se päälimmäinen ajatus kommentoijilla.

Kuukauden luksus
Olemme myös saaneet seurata jatkuvaa maailmanmatkailua, sillä helmikuuuhan on perinteisesti se talvilomakuukausi. Xenia's Day Egyptissä, Cava Thaimaassa, Mona's Daily Style Kanarialla, Focus on Fashion Kap Verdellä, jne jne. Päätin itsekin osallistua tähän villitykseen ja lähdin aurinkolomalle. Muita, joiden helmikuuhun kuului loma? Joillekin matkustelu on siis luksusta, toisille hyvinkin arkipäiväistä puuhaa.

Kuukauden vitsaus
Nelly.com oli kova juttu helmikuussa. Nelly nyt on sattuneesta syystä ikisuosikki blogeissa mutta nyt ei ollut siis kyse bloggareiden mielivaltaisesti julkaisemista parhaat palat -kollaaseista vaan varsinaisista Nellyn kampanjoista. Muistatko vielä korkkarit alkaen 9,95? Se unohtumaton päivä oli 18. helmikuuta, kun tuo ilosanoma levisi kulovalkean tavoin sadoissa blogeissa. Tai topit 4,95 tässä about viikko sitten? Alkukuussa oli vielä 100 mekkoa 9,95 -mania. Bloggareiden kannalta tarjousten mainostaminen on täysin ymmärrettävää mutta lukijan kannalta erittäin puuduttavaa sen jälkeen, kun yhden näistä mainoksista on ehtinyt bongata. Havainnollistetaan vielä pienellä ajatusleikillä, että nyt on 18.2. ja luet seuraavia blogeja: yksikaksi, kolme, neljä, viisi, hohhoijaa... Onneksi jotkut väsäsivät tuolle päivälle muutakin luettavaa.

Kuukauden yllätys
Muutamat blogit ovat jääneet yllättävälle huilille helmikuun aikana. White Trash Disease sieltä jo palasi mutta mihin katosi pitkäksi aikaa Kaurapuuroa ja Kimalletta sekä OpriIt Ain't Hard to Tell on edelleen kadoksissa! Alkuvuosi voi olla rankkaa aikaa ja kevätväsymys iskee yllättäen.

Mikä sinulla jäi mieleen helmikuusta?

Ei kommentteja: