maanantai 18. helmikuuta 2013

Löydä bloggarit Instagramista

Vaikka et Instagramia omistakaan, voit silti katsella sieltä muiden kuvia -vaikka niitä suosikkibloggarisi otoksia. Kun viime postauksessa analysoitiin Instagramin vaikutuksia blogeihin, tänään sitten katsotaan myös, millaisia Instagram -tilejä muutamilla suosituilla bloggareilla oikein on. Kaikki eivät ole blogiinsa ainakaan ovin selkeästi Instagram -widgettejä asentaneet mutta sehän ei kiinnostuneita haittaa. Joiltain löytyy myös sellainen widget, joka ei vie suoraan tilille vaan palveluun, joka näyttää vain muutamia otoksia tililtä. Mutta ei hätää: kun tiedät käyttäjänimen, kirjoitat sen vain osoitteen http://instagram.com/ perään (siis http://instagram.com/käyttäjänimi).


Kuva täältä.
Mutta asiaan:

Cava @cavagram
Blogin oikeasta sivupalkista löytyy Instagram -widget, jolla Cavan profiilia pääsee katsomaan. Jonkin verran samoja kuvia blogin kanssa. Aiheet ovat mukavan vaihtelevia: bloggari itse, koiria, aterioita, sisustusta, kauniita esineitä, ym. Mukavan henkilökohtaisia kuvia mm. kasvonaamio päällä ja taitaa siellä poikaystäväkin vilahtaa.

Mungolife @mungoanna
Sama systeemi kuin Cavalla, tosin vasemassa palkissa. Kuvia näkyy joskus myös blogissa, esimerkiksi tämän päivän postaus oli kooste näistä kuvista. Monipuolinen kuvatarjonta, eli yllättävän vähän omaa naamaa. Ruokia, juomia, tavaroita ja mielenkiintoisia maisemakuvia.


Strictly Style @strictlystyle
Vaikka blogin puolella Mrs. V ei kovin henkilökohtaisista jutuista kirjoittele ja kuvatkin ovat sen linjan mukaisia, Instagramin puolella kuvat ovat toista maata. Sieltä löytyy esimerkiksi yllättäen melko hyviä kuvia bloggarin suloisesta vauvasta -ihan Mungolifen Annan sylissäkin.

365 days with Ida @ida365
Sanoisimpa, että osa kuvista on oikein taiteellisia! Mielenkiintoista seurattavaa, ei siis vain päivän asu ja -meikki kuvia. Vaikka samoja kuvia on blogissakin, sinne on myös jaksettu ottaa ihan muitakin kuvia.

Xenia's Day @xeniasday
Blogin puolella vilahtelee Instagram -kuvia melko harvaan mutta ne ilmestyvät blogin Facebook -sivulle, missä kiinnostuneet voivat niitä katsella. Tämä on kerrassaan hyvä idea. Mutta mutta... Kuvien pääosassa on Xenia itse -yleensä kasvot lähietäisyydeltä. Vaikka kauniita kasvoja kelpaa kuvailla, aiheet voisivat olla hieman monipuolisemmat, sillä varmasti muutakin kuvattavaa riittäisi. Instagramin kuvat kun ovat sen verran rakeisia ja suttuisia, että esimerkiksi meikeistä ym. ei kauhean hyvin ota selvää, jos nämä oma naama -kuvat ovat esimerkiksi meikkien kuvailumielessä otettu. Yli puolet tämän vuoden kuvista on omakuvia. Toinen suosikkiaihe on ruoat lautasella.

Mitkä ovat omat suosikkisi (tai inhokkisi)? Saa myös linkata omaan tiliin, sillä uusia tuttavuuksia on aina hauska löytää!

2 kommenttia:

 1. Heips! Vähän tarvitsisi lisää tietoa Instagramista -se tuntuu laajenevan koko ajan! Joten osaisitkohan sinä auttaa? Asensin joku aika sitten blogiin sellaisen Instanapin ja olen huomannut että yleensä sinne liittyminen on lisännyt blogivierailuja huimasti. Nyt haluaisin lisätä sen napin myös blogini facebook-sivuille. Löysinkin netistä ohjeet, mutta en onnistunut tekemään sitä koska olen facessa omalla nimellä ja blogi on "sivuna". Jos olen kirjautuneena blogina, se ei hyväksy sitä asennusta jostain syystä...
  (ei pakko vastata mutta jos jossain vaiheessa jaksat/ehdit perehtyä asiaan -kiitos!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kommentti olikin jäänyt välistä ruuhkassa! Tuo Instagrampuoli ei ole minulle kovin tuttu, joten en osaa nopeasti tuohon sanoa mitään. Mutta jos googlailee jotain sellaista kuin Instagram for Facebook page, niin löytyy aika paljon juttuja. Toivottavasti sieltä löytyy selitystä ja vaihtoehtoja, miten tuon saisi toteutetuksi helpolla.

   Poista