torstai 14. helmikuuta 2013

Päivän asu

Vaikka itsekin tituleeraan blogiani muotiblogiksi, varsinaista muotia täällä ei ole vielä näkynyt. Blogit ja bloggarit sen sijaan ovat olleet joka postauksen aiheena. Mutta nyt sitä muotiakin olisi luvassa: tälle päivälle varasinkin aiheen, joka kiinnostaa varmasti kaikkia muodista ja bloggaamisesta kiinnostuneita: bloggaripaidat!
Paidat ovat Zazzle --verkkokaupasta ja hinta on siinä kympin parin tienoilla. Valikoima on erittäin laaja ja minun poiminnat ovat siis aivan murto-osa siitä. Ja parasta on se, että kaikkien paitojen väriä, mallia ja jopa tekstejä ja kuvia voi muuttaa ja muokata haluamakseen. Hinta saattaa siitä jonkin verran muuttua mutta ei kovin oleellisesti.

Itse en ole mikään suuri printtipaitojen ystävä, sillä en halua viestiä vaatteillani niin kirjaimellisesti. Nämä paidat ovat kuitenkin niin hauskoja, että ne ovat jakamisen arvoisia. Ehkä joku löytää sieltä omansa? Paitojen lisäksi tarjolla on muuta aiheeseen liittyvää mukeista tietokoneen tarvikkeisiin ja vaikka mihin roinaan lapsista lemmikkeihin.

Ei kommentteja: