maanantai 1. huhtikuuta 2013

Blogikuukausi: Maaliskuun tärpit

Vaikka nyt on jo uusi kuukausi, käydäänpä silti läpi maaliskuun kuukauden tärpit a la Pink Bubble. Uhkailinhan helmikuun postauksessa, että tästä tulee ehkäpä perinne. Mitään aprillipilaa en ole teidän kiusaksi viitsinyt tähän postaukseen piilottaa, joten lukekaa huoletta!

someecards.com - My only goal for work on March 18th is to not be wearing the same outfit I went out in on March 17th.

Kuukauden suosituimmat muotiblogit
Cisionin lista Suomen tämän hetken suosituimmista muotiblogeista pääsi laajaan jakeluun. Minulle ei ihan auennut millä perusteilla listaus tehtiin ja sen sisältö hieman yllätti. Toisaalta, kysymyksessä oli maaliskuun suosituimmat blogit, joten ehkä tätä on uskominen.
Kuukauden draama
Blogimainonta herätti kiihkeää keskustelua monessa blogissa. Aiheesta tuli ohjelmaa ihan telkkaristakin ja mahdollisesta mainonnasta sekä bloggarin rikastumisesta vedettiin hernettä nenään siellä sun täällä, esimerkiksi naistenpäivän hyvätekeväisyyslahjoituksia koskevassa Mungolifen postauksessa. No, en tiedä voiko tätä miksikään draamaksi kutsua, niin tuttua sen puiminen jo on. Otin itsekin osaa keskusteluun omalla pikku postauksellani.

Kuukauden matkustajat
Talviloma oli ja meni mutta bloggarit senkuin matkustaa! Lentolippuja, hotelleja ja ihan pakettimatkojakin saa nykyään sen verran halvalla kun on oikeaan aikaan liikkeellä, että vararikkoon ei välttämättä heti joudu. Monen mielestä varmasti komeimman kierroksen teki Xenia's Day, missä aloitettiin kuukausi Egyptissä, mistä lennähdettiin Britteihin, minne palattiin loppukuusta pienen Suomessa oleskelun jälkeen. Ihan pelkästä huvimatkailusta ei taida ainakaan osaksi olla kyse ;)

Kivan spontaani matkaanlähtö löytyi vuorostaan Focus on Fashion -blogista. Näin minäkin haluaisin aloittaa aamuni -vaikka heti huomenna!

Kuukauden kollaasimania
Valmistujais- ym. kesäjuhlamekkojen esittely kollaaseissa on ollut monen bloggarin postauslistalla. Kai se on hyvä olla aikaisin liikkeellä tai Nellyllä myydään kohta eioota...!

Kuukauden naurut
Vietithän tunnin pimeässä 23.3.? Earth Hour:in kunniaksi Saara Sarvas meikkasi itsensä pimeässä. Ihan mielenkiintoinen lopputulos!

Toivottavasti teillä oli mukava pääsiäinen ja paluu huomiseen arkeen ei tunnu kovin pahalta. Onneksi pääsiäismunia saa huomisesta alkaen alennuksella kaupoista :)


2 kommenttia:

  1. Luin myös tuon Saara Sarvaksen jutun :) Se oli hauska ja erilainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ollutkin! Melkein tekee mieli kokeilla itsekin.

      Poista