maanantai 29. huhtikuuta 2013

Blogikuukausi: Huhtikuun helmet

Otin jo varaslähdön kuukausikatsaukseen, vaikka vielä yksi päivä tätä kuuta olisi jäljellä. Mutta huomennahan on vappu ja eihän silloin kukaan mitään blogeja lue. Eli toivottavasti huomenissa ei tapahdu mitään maata mullistavaa, joka olisi ehdottomasti pitänyt sisällyttää tähän postaukseen.


Huhtikuussakin sattui ja tapahtui – ainakin jotakin:

Kuukauden hämminki
Kuukausi alkoi monella blogien lukijalla varmasti sillä, että aamukahvit tuli vetäistyä väärään kurkkuun. Olihan kuun ensimmäinen päivä aprillipäivä! Blogeissa näkyi vaikka minkälaisia piloja, jotka menivät osaan lukijoista aivan täydestä. Itseäni miellytti eritoten P.S. I Love Fashion -blogin aprillipila, joka sopi erittäin hyvin juuri pari päivää aikaisemmin julkaisemaani postaukseen Bloggari saa vauvan ja muita juoruja. Luulin hetken otsikointini muuttuneen todeksi!

Kuukauden suosikkimerkki
Kuka ei huomannut River Islandin malliston saapumista Nellylle? Tästä toitotettiin yhdessä jos toisessa blogissa. Yllättäen River Island oli ollut jo pitkään monien suosikkimerkki. Onhan sitä näkynyt jonkin verran mutta en arvannut tykkäämisen olevan näissä luokissa. Mutta eiköhän yhtä ihastuneen vastaanoton olisi saanut vaikkapa Seppälän Nellylle suunnittelema mallisto. 

Kuukauden kekkerit
Aussie Blog Awardseista puhuttiin paljon jo etukäteen, sillä ehdolla olleet blogit halusivat totta kai ihmisten äänestävän heitä. Kun kisa sitten oli käyty, tai siis tilaisuus pidetty, blogeissa näkyi eripituisia kuvapostauksia ko. juhlista. Minusta ainakin tuntui siltä, että palkintogaalasta ei puhuttu ihan viime vuoden malliin. Johtuisiko siitä, että voittajat valitsi tällä kertaa tuomaristo yleisön sijasta (Readers' choice -kategoriaa lukuunottamatta)? Turha kai hehkuttaa, kun voitosta päättävät jotkut "ammattilaiset". Palkinnot pokkasivatkin muut kuin valtavirtablogit, mikä ehkä latisti hypetystä jälkikäteen. Onnea voittajille. Löydät voittajat täältä.

Kuukauden draama
Poliisit ovat ennenkin olleet selvittämässä bloggareiden pulmia ja se herättääkin kysymyksiä siitä, onko blogimaailmassa kaikki ihan kohdillaan. Kirjoittelin jo taannoin Oprin blogitauosta, joka on rikkoutunut muutamien postausten ajaksi. Viimeisin kuun puolivälillä julkaistu lyhyt ilmoitusluontoinen postaus kertoo jotain siitä, mihin tilanne blogissa on ajautunut. Toivottavasti tekijät saadaan vastuuseen!

Kuukauden mania
Montako postausta, jonka otsikko on "Ballerinakauden avaus" tai jokin vastaava, olet lukenut viime aikoina? Tai monessako blogissa on muuten vain mainittu jo se ilouutinen, että jalkaan on saanut jo sujauttaa pelkät baltsut? Minulle ainakin tuli harvinaisen selväksi, että tässä kuussa on jo pikkukenkäkeli. Itse tosin en ballerinoja ole vieläkään kaivanut kaapin perukoilta. Jos vältyit jostain kumman syystä kokonaan ballerinapostauksilta, lue ainakin MouMoun ja  Adalmina's Secretin postaukset. 

Minulla oli hirveitä vaikeuksia olla laittamatta matkailua (jälleen kerran) tämän kuukauden kohokohtiin mutta mainitsen sen vielä täällä lopussa: oli taas sellainen reissukuukausi, että oksat pois! Shoppailunkin voisi mainita joka kuukausi mutta se on jo niin itsestäänselvä asia, että turha sitä on ihmetellä. 


Ei kommentteja: