perjantai 12. huhtikuuta 2013

Mainosvinkki Oasap.com: vaatteita ilmaiseksi

Ajattelin aloittaa blogissani uuden juttusarjan, jossa aina välillä vinkataan hyvistä mainoksista tai yhteistöistä, joita voit ympätä blogiisi. Ja nyt ei siis puhuta mistään Nellystä, Yves Rocherista tai muista kaikkien tuntemista ja tietämistä kaupoista. Nyt etsitään jotain uutta! Elikkä kuulolle nyt kaikki mainonnasta kiinnostuneet bloggarit sekä myös kaikki muutkin ihanat blogittomat lukijani, jotka haluatte kuulla uusista ja mielenkiintoisista shoppailupaikoista.

Kaikissa muotiblogeissa pyörii pitkälti samat mainokset, sillä bloggarit hakevat omaan aihepiiriinsä sopivia mainostuskohteita lähinnä Tradedoublerin sekä myös Tradetrackerin verkoista. Näiden käyttö on helppoa ja yhteistyötä voi tehdä monin tavoin. Suosittelen toki tutustumaan näihin verkkoihin, jos et ole sitä vielä tehnyt. Se vaatii vain rekisteröitymisen. Mutta käytännössä näiden affiliateverkkojen suosiminen tarkoittaa sitä, että hukumme tiettyihin mainoksiin. Kuvittele tilanne, että olet sellainen muotiblogien suurkuluttaja ja innokas nettishoppailija, kuten minä. Luet blogia A ja silmissäsi vilkkuu Nellyn, Elloksen, Fashionstoren, Yves Rocherin, Booztin, Spartoon, ym. mainoksia. Saatat klikata jotain tai sitten et. Seuraavaksi siirryt lukemaan blogia B. Siellä sinua odottavat tismalleen samat mainokset ehkä pienellä variaatiolla. Klikkaatko täällä jotain mainosta? Et todennäköisesti, sillä kaikki on jo niin nähty. Ja mitäköhän tapahtuukaan, kun klikkaat blogiin C? Pieni vaihtelu siis virkistäisi niin mainostavien bloggareiden rahapussia, kuin ostoksia tekeviä lukijoitakin.

Ensimmäinen vinkkaukseni on vaatteiden paratiisi Oasap.com*. Lyhyt esittely on tarpeen:
 • Kaupassa on hillitön valikoima erilaisia ja tyylisiä vaatteita aina kalliimmista luomuksista halvempiin yhdenkoonihmeisiin. 
 • Toimitus on ilmainen ja ostoksista saa bonareita, joilla voi tehdä aina uusia ostoksia.
 • Lisäksi esimerkiksi ensimmäisen ostoksen saa tehdä -20% alennuksella ja jatkuvasti jotain alekampanjaa käynnissä.
 • Olen itse saanut tilaukseni nopeasti ihan kotiovelle asti ja ostokseni ovat olleet nappivalintoja yhtä pettymystä lukuunottamatta, josta sain rahat takaisin. 
 • Koska tuote- ja kokovalikoima eivät ole yhtenäiset, kannattaa olla silmä tarkkana tuotekuvauksissa annettujen tietojen ja mittojen suhteen. 


Ja sitten siihen mainostuspuoleen. Sinulla on kaksi houkuttelevaa vaihtoehtoa.

1. Jos epäilet, että perinteinen affiliate -mainosten ja -linkkien latominen sivulle ei tuota tarpeeksi ja kaipaat jotain muuta, hae Oasapin Fashion Hunter -ohjelmaan. Fashion Hunterina saat Oasapilta ilmaiseksi vaatteita, joista sinun tulee luonnollisesti tehdä postaus tietyn ajan sisällä kuvien ja kauppaan vievien linkkien kera. Asukuvat tulisi ladata myös Lookbookiin, Chictopiaan tms., jos sellaisessa vaikuttaa. Juttujen linkit tulee ladata omalle sivullesi Oasap.comissa, jotta selviää paljonko liikennettä sivusi tuottaa. Voit saada sitä enemmän ja arvokkaampia tuotteita, mitä enemmän juttusi on herättänyt positiivista kiinnostusta. Kokonaisuudessaan ohjelman tiedot ja hakemuksen löydät täältä*.

2. Oasap.comilla on ihan perinteinen affiliate ohjelmakin, joka vaatii rekisteröitymisen Shareasale.comissa. Kaikki tämä hoituu kuitenkin kätevästi yhdellä sivulla, josssa sinun täytyy vain täyttää kaavake. Itse sain hyväksymisen noin minuutissa kaavakkeen lähettämisen jälkeen. Mitä sitten hyödyt mainoksista?
 • 15% komissiota myynneistä, mikä on aika kova prosentti
 • komissiota myös toisista affiliate -ohjelmaan kauttasi liittyneistä
 • 60 päivän seuranta-aika (eli jos mainostasi klikannut henkilö tekee ostoksen 60 päivän sisällä klikistä, komissio on sinun)
 • erilaisia mainosvaihtoehtoja
 • ja tietysti kattavat raportit ja nopeat maksut
Pääset rekisteröitymään ohjelmaan tästä*.
Sinun tulee valita siis jompi kumpi mainostusohjelma, johon haluat liittyä. Kummankin hyödyntäminen ei onnistu. Molemmat ohjelmat vaikuttavat lupaavilta ja etenkin Fashion Hunter sopii niille, jotka käyttäisivät tienatut rahat muutenkin vaatteisiin. Affiliate-ohjelmassa on hyvät komissiot (usein kun ne jäävät alle 10%) ja melko harvinainen mahdollisuus saada komissiota myös muista ohjelmaan liittyneistä mainostajista. Täytyy myöntää, että en tiennyt tästä mahdollisuudesta suunnitellesani tätä postausta, vaan se tuli iloisena yllätyksenä. Kun tätä kautta rekisteröidyt Shareasaleen, voit totta kai hyödyntää myös heidän muita mainosohjelmia.

Hauskaa perjantaita kaikille!

2 kommenttia:

 1. Moikka! Halusin poiketa pikaisesti sanomaan, etta tosi mielenkiintoinen postaus tama(kin)! Voisin kuvitella tasta olevan tosi paljon hyotya monelle muulle, vaikka tama ei mulle ajankohtainen olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun poikkesit ja kommentoit! Uskoisin myös tästä olevan hyötyä tai ainakin vaihtelu virkistäisi.

   Poista